Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til eller problemer med gavekortet, kan du sikkert finde svaret her. Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål herunder. Hvis ikke, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sådan indløser du dit gavekort

1
Vælg dit gavekort

Vælg de gavekort du ønsker. Du kan godt vælge gavekort, der ikke svarer til beløbet på din rabatkode og fx gemme det resterende beløb og bruge din gavekortkode igen.

2
Indtast din gavekortkode

Din gavekortkode finder du på Min side under 'Min profil'. Du skal bruge NemID for at logge ind. Find din kode her.

3
Modtag dit gavekort

Afhængigt af hvilket gavekort du har valgt, vil gavekortet enten blive sendt til dig på mail eller med posten efter din bestilling. Rigtig god fornøjelse.

De mest almindelige spørgsmål og svar

Har du spørgsmål til selve brugen af dit gavekort eller din gavekortkode?

Tryg samarbejder med MBXP om dit gavekort. Skriv til dem på kundeservice@mbxp.dk. Du kan også ringe til MBXP på 53 53 73 85 alle hverdage kl. 9-11.30 og 12.30-15.

Hvordan får jeg et gavekort?

Du får rabat i form af et gavekort som tak, fordi du har købt udvalgte forsikringer online på tryg.dk. Dit gavekort er personligt. Du kan finde det på Min side på tryg.dk og bruge det fra 14 dage efter, din forsikring er startet. Du kan højst modtage 5 gavekort.

Hvornår får jeg gavekortet?

Du får en bekræftelse på, at du har fået et gavekort fra os, så snart du har købt en af de udvalgte forsikringer på tryg.dk. Gavekortet kan du indløse og bruge fra 14 dage efter, din forsikring er startet.

Hvor kan jeg bruge mit gavekort?

Du kan få gavekort til diverse brands såsom Matas, Magasin, Nordisk Film Biografer, Zalando eller vælge gavekort til oplevelser og hotelophold. Se alle mulighederne her.

Hvor længe er gavekortet gyldigt?

Fra du modtager en gavekortkode, er den gyldig i 3 år. Du kan se på hvert enkelt gavekortbevis, hvornår det udløber. Gyldighedsperioden på de forkellige typer gavekort, der udbydes og kan vælges via Tryg gavekort, er afhængig af brand og vil altid være angivet på det gavekort, du modtager. Har du spørgsmål til en specifik type gavekort og dets gyldighedsperiode kontakt venligst MBXP på kundeservice@mbxp.dk. Gavekortkoder samt gavekort skal således være benyttet inden for gyldighedsperioden.

Kan jeg få kontanter i stedet for gavekortet?

Nej, gavekortet kan ikke veksles til kontanter.

Skal jeg bruge alle pengene på en gang?

Nej, det behøver du ikke. Du bestemmer selv, hvilket beløb du vil bruge. Resten vil blive stående på din saldo, indtil du vælger at bruge det – senest 3 år efter, du har modtaget din gavekortkode. Du kan altid se din saldo og finde din gavekortkode på tryg.dk/minside.

Kan jeg fortryde et gavekort-køb?

Ja, du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb fra den dag, du modtager gavekortet. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere det ubrugte gavekort i intakt emballage. Har du fortrudt et gavekort? Kontakt hurtigst muligt MBXP på kundeservice@mbxp.dk eller ved at ringe til 53 53 73 85, alle hverdage kl. 9-11.30 og 12.30-15.

Kan jeg købe for flere penge end jeg har på mit gavekortbevis?

Ja, du kan kombinere gavekortet med almindelig betaling, så du betaler restbeløbet selv.

Jeg har fået et forkert beløb på mit gavekort

Måske er der sket en fejl under dit køb på tryg.dk. Ring til os hurtigst muligt på 70 11 20 20.

×

×